Ukoliko me redovno pratita na Instagramu i Facebooku, onda ste dobro upoznati da sam pre nekoliko meseci postala ambasador Pierre Lannier satova.

Pierre Lannier je francuski brend modnih satova koji potiče iz bajkovitih pejsaža Alzasa, jedne od najlepših francuskih pokrajina. Široka kolekcija satova Pierre Lannier nosi oznaku Made in France kao garanciju vrhunskog kvaliteta, ali i prefinjenog stila i rafiniranog dizajna. Satovi su izrađeni od najkvalitetnijih materijala – hirurškog čelika koje pokreću ih švajcarski Ronda ili japanski Miyota mehanizmi, a ukrašeni su Swarovski kristalima. Najpopularnija kolekcija ovog brenda nosi ime EOLIA. U kolekciji EOLIA prožimaju se cvetni motivi u savremenim linijama, simboli ove časovničarske kuće.

Pierre Lannier satovi su ženstvenog dizajna, otmeni, vanvremenski i lako prilagodljivi svakoj odevnoj kombinaciji a uz to i precizni. Pogledajte fotografije neke od meni omiljenih komada ovih elegantnih francuskih satova, koji su dostupni u BOMAR prodavnicama širom Srbije.