Most of the time my outfits are a day wear casual type of outfits. This time I am wearing classic cut comfortable trousers in combination with beautiful sleeve top. Perfect choice to wear this kind of outfit to work. You are probably used to my quirky style to mix and match colours and patterns and I think this time is no different. Don’t you agree? 🙂

What do you like to wear when you are going to work? Would you prefer more stylish but not so comfortable clothes over comfortable one?

ON POINT

Uglavnom na mom  blogu viđate autfite namenjene za svakodnevnicu . Ovog puta odlučila sam se za nešto drugačiji tip autfita, zato što mi se dosta vas javilo i izrazilo želju da bi vam ovako nešto bilo od koristi. U pitanju je autfit koji možete da obučete na posao. Sa klasičnim i udobnim pantalonama nikad nećete pogrešiti. Kako bi celom autfitu dodala i moderan elemenat, pantalone sam iskombinovala sa modernom bluzom zanimljivog kroja rukava, upečatljivom tašnom i crnim sandalama. Predpostavljam da ste se već navikli na moje neobične autfit  kombinacije, uklapanje boja i printova :)Kako vam se dopada?

Šta vi volite da oblačite na posao? Odlučujete li se za moderne kombinacije a manje udobne ili pak birate one više udobne po cenu da nisu tako moderne?

on point_fashion pumpkin blog_svetlana prodanic.