TUXEDO STYLE DRESS

My latest purchase is this black dress that I am wearing. It was love at first sight at perfect time to update my old, classic little black dress with this tuxedo inspired version from Dorothy Perkins.  It’s all about the details right now such as pockets, collars and buttons and this dresses have the perfect finishing touches to ensure all eyes are on you this weekend.
It is so unique and versatile that can be worn as a waist coat so reason plus to purchase this dress. I have decided to style it with plaited straps sandals and this chic, contemporary must have summer sunglasses. How do you like it?

P.S In the next outfit post you will see how I will style this dress as a waistcoat so stay tuned 🙂

CRNA HALJINA INSPIRISANA FRAKOM

Poslednja stvar koju sam  kupila u  kupovini jeste ova crna haljina iz Dorothy Perkins (vrše dostavu u Srbiju i cena poštarine je 700 RSD) koju nosim u današnjem autfit postu. Bila je to ljubav na prvi pogled i to u pravo vreme da bi zamenila moju crnu, klasičnu haljinu za ovu moderniju, inspirisanu frakom. Detalji kao što su džepovi, kragna i zlatna dugmad su ono što čini ovu haljinu posebnom a zasigurno nećete proći ne primećeno  u njoj ukoliko je obučete ovog vikenda. Ono što takođe čini ovu haljinu jedinstvenom i svestranom jeste da može da se nosi i kao prsluk kada je raskopčate tako da je i to razlog više da  je i vi kupite.
Da bi upotpunila ovaj autfit odlučila sam se za kombinaciju sa crnim sandalama i ovim jedinstvenim, modernim, zlatno-crnim sučanim naočarama brenda Vogue iz kolekcije Yason optičarskih radnji kao must have komad da bi ovu kombinaciju kao i bilo koju drugu učino šik. Kako vam se dopada?

P.S U sledećem autfit postu videćete kako ovu haljinu nosim u prsluk varijanti

DRESS: DOROTHY PERKINS  SANDALS: DOROTHY PERKINS     SUNGLASSES: VOGUE YASON