WHITE IS THE NEW BLACK

WHITE IS THE NEW BLACK
Elegant, simple and perfect for July’s summer hot day is all white outfit. With all white outfit you need to be careful that you don’t look boring so I would recommend accessorizing with colourful accessorizes. My choice for all white outfit is ripped jeans in combination with spaghetti strap top an outfit that is perfect casual outfit for a day.  Now we are coming back to accessorizing, I have decided to go with a statement bag, gold sandals and contemporary shape and colour sunglasses by brand BURBERRY(available at Yason stores).  At the end of this post I would just like to mention that this outfit you can also see in current issue of Grazia magazine in the section “Style Hunter”.
I hope so you like it :).

BELO JE NOVA CRNA

Bela modna kombinacija je elegantna, jednostavna i savršena za vrele letnje dane u mesecu Julu. Sa belom modnom kombinacijom morate biti oprezni da ne bi izgledala dosadna a moja preporuka da bi ste belu kombinaciju učinili zanimljivom jeste da koristite aksesoare u jarkim bojama. Moj izbor za beli letnji autfit savršen za svaki dan su bele farmerice u kombinaciji sa bluzom na tanke tregere. Ponovo se vraćamo na temu aksesoara kako bi moj autfit postao zanimljiv odlučila sam se za tašnu neobične forme u jarkoj boji, zlatne sandale i sunčane naočare savremenog oblika i boje brenda BURBERRY (ove naočare za sunce možete pronaći u  YASON prodavnicama).
Na kraju ovog posta želela bi samo da napomenem da današnji autfit iz ovog posta možete  videti u aktuelnom broju GRAZIA časopisa u rubrici „Style Hunter“. Nadam se da vam se dopada 🙂 .

JEANS : STRADIVARIUS  SHOES: TOPSHOP  TOP : SPRINGFIELD BAG : ARKIMIA  SUNGLASSES : VOGUE ( available at Yason stores )