As you have probably noticed my outfit posts and posts generally have been more frequent on blog than previously.Reason why is that I enjoy more and more working on my blog and lots of you have asked me also that you would like to see more posts on my blog.Thanks a lot for continues support. I will do my best to do so and I will continue this way to be more consistent during a week with posts. Another news is that I am starting to work with my web developer on a new idea to redesign my page layout so I could add two more sections on a blog, but let me keep a secret about those new sections :). Is there maybe something you would like to see on my blog? Please let me know if you have any ideas 🙂

In today’s post I am wearing this pretty dark burgundy skirt has a beautiful laceoverlay. The skirt sits quite high on the waist which is flattering as it accentuates an hour glass figure. Because of its volume, a full skirt defaults to being the central piece of any outfit and because of that I have opted to pair it with high neck top to add that minimalistic feel. I still wanted to add some colours to this outfit and I have decided to bring it with this clutch and because I wanted to create quite feminine look black coat was obvious choice to add. If there’s one style and shape that lends itself to successfully create different occasion’s outfits than it’s a full skirt.
You could wear this shape skirt with a white blouse and high heels for an office look or pumps at the weekend for a cute day time look. You can also see a different outfit idea with same shape skirt in one of my past post if you click on a word skirt in this sentence.
How do you like this outfit?

SUKNJA SA ČIPKANIM MOTIVOM

Kao što ste verovatno već i primetili postovi na blogu su mnogo česći nego ranije a razlog zašto jeste da baš uživam radeći na blogu a i dosta vas koji me pratite, reklo je te da bi volelo da čita i gleda postove više puta nego jednom nedeljno. Hvala vam mnogo na podršci svi vi koji me pratite. Potrudiću se da ovako i nastavim a želela bi sa vama takođe da podelim a to je da sam se pre par dana videla sa web dizajnerom i da pokušavam promeniti malo izgled moga bloga. Želela bi dodati dve nove sekcije na blog, a koje će to sekcije biti nek za sada ostane tajna 🙂 . Da li bi vi nešto posebno voleli videti na mom blogu, neku posebnu temu ili vi imate neku ideju da predložite?
A sada da se vratimo na temu outfita koji vidite u današnjem postu, u kojem nosim ovu prelepu tamno crvenu suknju sa čipkanim motivom. Suknja je visokog struka koja laskavo pada i ističe žensku figuru peščanog sata. Zbog svog volumena ona je naj upečatljivija u outfit kombinaciji i baš iz tog razloga odlučila sam  da je iskombinujem sa jednostavnom rolkom. Da bi dodala malo „boje“ čitavoj kombinaciji ova mala torbica učinila mi se idealna, a kaput sasvim prirodan izbor da bi kombinacija izgledala eleganto. Ako postoji jedan stil ili oblik suknje koji je jednostavan za kreiranje različitih stilova ili outfit kombinacija onda je to baš ovakva suknja. Suknju ovog kroja bi mogli iskombinovati sa belom košuljom i štiklama i dobili bi ste poslovnu kombinaciju za kancelariju, a visoke štikle bi mogli zameniti ravnim cipelama ukoliko ipak želite udobnu kombinaciju za vikend. Ukoliko želite da viditejoš jednu outfit  ideju koja je sasvim drugačija, kako uklopiti ovog kroja suknju pogledajte jedan od mojih prethodnih postova, tako što će te kliknuti u ovoj rečenici na reč „suknju“ i link će vas odvesti direktno do posta.
Da li vam se dopada ova kombinacija?

COAT : EDINA RONAY
TOP: ZARA
SKIRT: CLOSET
SHOES: VINCE CAMUTO