If you are following my Instagram and Facebook account than you already know that past 5 days I have attended numerous fashion shows in London during London Fashion Week. I had such a great time but I also must admit I am quite tired. I am now off to Milan Fashion Week and it is a first time for me to visit a city and I am looking forward to it. Ok let’s start with today’s post, I am wearing a beautiful and elegant black dress from Monsoon collection, this satin-lined dress is cut with a classic bateau neckline and half-length sleeves, and nipped in at the waist for the most form-flattering fit. It is light as a feather while wearing. A perfect little black dress for a special occasion where for sure you will stand out and a dress that is timeless. Most of you would probably pair it with classic black elegant shoes but I have decided to wear it with sandals and matching bag from Aldo just to add a bite of edge to the outfit. This just show how this dress is so versatile.

How do you like this outfit?

P.S Special thank you to my photographer Jovana Rikalo, makeup by Bellezza and Irresistible me for hair extension (http://www.irresistibleme.com/lpc)

MALA CRNA HALJINA

Ukoliko pratite moj Instagram i Facebook profil onda ste već upoznati da sam u proteklih pet dana prisustvovala mnogim modnim revijama u Londonu u okviru nedelje mode.
Prelepo sam se provela ali moram da priznam da sam i prilično umorna. Za dva dana odlazim u Milano, da ispratim njihovu nedelju mode, i ovo je prvi put da ću posetiti ovaj grad i veoma se radujem.
Da ne dužim, da počnemo sa današnjim postom, u kome nosim ovu prelepu i elegantnu crnu haljinu iz Monsoon kolekcije jesen/zima 2015.
Haljina je izradjena od čipke, postavljena prelepim satenom, poludugih rukava, klasičnog dekoltea, i rezana u struku da bi se postigao najlepši kroj.
Takođe ne mogu da ne spomenem da je haljina laka kao pero dok je nosite. Jednom rečju ovo je savršena mala crna haljina za specijalne prilike, gde zasigurno nećete proći nezapaženo a ujedno i haljina koja nema vremenski rok.
Većina vas bi verovatno uz ovu haljinu obula crne elegantne cipele ali ja sam se ipak odlučila za ove sandale i torbicu iz Aldo kolekcije, čisto da bi bilo malo drugačije.
Ovo samo pokazuje koliko je ova haljinica svestrana.

Kako se vama dopada ova kombinacija?

DRESS : MONSOON

SHOES AND BAG : ALDO