You have probably realised that I took a little break from my blog and lots of you have asked questions why and when will I post a new one. Finally I am back after month and a half with a new post. Reason why I have taken a little break is that I got a little tired and wanted to enjoy summer break with my kids and my hubby. I am back now and full of energy to continue 🙂

So lets talk about my outfit. I am wearing a super comfy and at the same time super stylish jeans that are perfectly designed to show off your figure and lift the bum. A top in my favorite shade of green with drawstring detail on sleeves together with statement satin oriental print heels. I am feeling confident, stylish and chic at the same time wearing this outfit which I find perfect choice to wear either as a daywear outfit or for a night out with your girlfriend’s. Don’t you agree?

ZELENA BLUZA

Verovatno ste već primetili da sam napravila malu pauzu na blogu od mesec ipo dana a neki od vas su mi postavljali pitanja šta se događa i kada se vraćam ponovo blogu. Razlog moje kratke pauze jeste moj umor koji sam često osećala u poslednje vreme a želela sam i da uživam u letnjoj pauzi sa svojom porodicom. Sada sam odmorna, puna energije i započinjem sezonu postova, počinjem sa autfit postom. Pa hajde, da pričamo o mom autfitu :).

Nosim super udobne a  istovremeno  moderne farmerke koji su savršeno krojene kako bi istakle obline i pomogle vam u “podizanju” guze :). Bluzu u omiljenoj nijansi zelene  boje u kombinaciji sa prelepim satenskim cipelama, orijentalnog printa koje na neki poseban način podižu kombinaciju na neki viši nivo. U ovom autfitu osećam se eleganto a istovremeno i šik. Kako se vama dopada ova kombinacija? Za koju priliku bi ste vi obukle ovaj autfit? Meni je savršen za večernje piće sa drugaricama, slažete li se sa mnom?